Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Du kom tillbaka,
Denna underbara känsla.
På dina läppar jag smaka,
Känslan på papper pensla.

Du gick,
Som vanligt mitt hjärta krossa,
Mig du med fick,
Tårar föll som en stor massa.




Fri vers av Mixmix
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-03-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix