Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Vän

Jag tog en chans,
Det blev min lyckan dans.
Du fick mitt hjärta att slå,
Även mig bra må.

Hjärtat var någon annanstans,
Men du vann det med ditt lans.
Även om det aldrig vart du och jag,
Fick jag en vän var dag.

Skulle jag få välja,
Jag mina känslor svälja,
Du är min bästa vän,
Både då, nu och sen.

Alla vet vem,
Hoppas den går hem.




Fri vers av Mixmix
Läst 194 gånger
Publicerad 2010-03-10 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix