Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lärde mig denna konst

Dikter har aldrig varit min starka sida,
Bara när jag fått lida.
Sorg, glädje, kärlek, hat och död,
Ger mig min glöd.

Mina dikter är min känsla,
Så som konstnären pensla.
En kär vän lärde mig detta,
Hon denna konst berätta.

Hon var min lyckas skatt,
Jag älskade hennes skratt.
Att hon nu är borta,
Jag sorgen måtta.

Du med sog oss lämna,
Hoppas du tillslut är hemma.




Fri vers av Mixmix
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix