Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog kär

Jag är nog kär,
Det kom bara sådär.
Jag är helt beroende av dig,
Men du känner inte så för mig.

Jag tror jag är kär,
Vad är det som håller oss isär?
Det är min stora fråga,
Mitt hjärta du droga.

Jag vet jag är kär,
Min stora fråga är.
Varför känner inte du samma för mig,
Som jag för dig?

Jag är kär,
Du mitt hjärta bär.
Du ger mig kalla kårar,
Kärlek är för dårar.

Jag är en dåre.




Fri vers av Mixmix
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix