Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte sova

Jag kan inte sova,
Även om jag dig lova.
Det kommer inte bli lätt,
Även om jag mig själv klätt.

Jag ber om att orka nästa dag,
Annars bryter jag en lag.
För om jag orkar gå,
Kommer du bra må.

Att gå på begravning,
Är för hjärtats lagning.
Att gråta är inte tillräckligt väl,
För ett sista farväl.




Fri vers av Mixmix
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix