Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Komplicerad

Jag är ett arsle och jag vet om det,
Jag sårar folk som ingenting.
Jag är dålig på alla sätt och vis.
jag vill förstå varför ni vill vara min vän.

Jag vet inte varför.
Varför jag sårar er.
Jag vill också kunna leva rättvist,
Men i mina ögon funkar inte världen så.

Jag vill vara älskvärd,
Jag vill inte ha dom brister jag har.
Jag vill bli älskad utav dig,
Men det är att kräva för mycket.

Jag kan leva utan dig,
Men saken är den.
Jag vill inte,
vilket gör allting så mycket svårare

Mina vänner är allt för mig,
ändå byter jag ut dom.
Jag kanske inte borde,
det kanske därför jag känner tomhet.

Tomheten kan bero på så mycket annat,
Jag tror inte någon kommer fylla ut den.
Det hoppet försvann för länge sen,
och vad ska man göra då?

Jag är egentligen en mycket liten människa,
stor i orden men liten på jorden.
Det är så jävla synd om mig,
eller inte.

Fröken komplicerad,




Fri vers av Mixmix
Läst 196 gånger
Publicerad 2010-07-08 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix