Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier från hjärtats salar

Det finns en sång
som bara föds inom oss
var morgon spelas den
så skälvande
var sekund kommer
et ord ,en ton i melodin

det finns en sång som
bara vi kan orden till
som bara vi hör spelas
för vårt inre rum

en hemlig sång
som skrevs i toner
utan ord och bilder
en sång som
själen spelar
när vi möts där under
stjärnorna
i afton

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-27 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~