Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte katten - den blodröda katten

Natten fångar tusen skatter

Med dina havstulpaneögon infångar du allt
men blir själv aldrig infångad

Bär tänderna utom
Huvudets sju öppningar
och runt omkring dig, på din kropp
speglas alla skatter -
Den uppstoppade fjädern på din svanstipp
De sex eldarna mellan dina ögon
Och de lysande dioderna ur näsborrarnas dans

Där fisken skulle sitta
syns inget Wang-tecken




Fri vers (Modernistisk dikt) av näver de anima
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima