Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern, en maskin i gungning

 

 

Dimman tjock som råolja över himlens
kugghjul, smörjer morgonen före våra
blickar byttes, fastnade. Just då fick vi
                                 våren att gro.




Bunden vers av Virtute
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-27 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute