Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbesöket

 

 

Vi står nära, avklädda under himlen
tiden gömd på fullmånens baksida  
stjärnor blinkar varnande genom natten
                                    hjärtat sviktar.


Du är mycket vassare än vad jag minns.
Dina fingrar, ådrorna, blodet. Min hud
är din tavla, en konstnär kliver ur dig
                                    lik djävulen.




Bunden vers av Virtute
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute