Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: The tetragrammaton of Yahweh at the 5th Chapel of the Palace of Versailles in France




Dodecagonhaiku III: Trinità

~*~

III

Trinità


Tetragrammaton
pyramider i din blick
av Yod He Vav He


treenighetsform
i Patris, Filiis namn och
Spiritus Sancti


med förstärkt Hubble
ses visioner tydligt i
Orions bälte

LPWJ 27/02/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-27 14:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän
2010-03-01

    ej medlem längre
Underbart!

Treenigheten förverkligad i en "Trippel-Haiku."

( ursäkta uttrycket )

Helt Geni-aliskt!



Hälsn. Ann
2010-02-27

  thyra
Fint!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP