Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYHETER

Nyheter

Nyheter

Frälsningens dag är här

Det gamla är över nu

Se hit

alla Ni

Låt era dimmiga ögon

se klart

Sluta upp att förgöra Er

Ni självmordskandidater

upphör med att proppa

i er giftet

 

Nyheter

Nyheter

Good News

Tag mod till er

se sanningen i vitögat

Rävsaxen å snaran

é lögner

Ni är fria

Tag bara emot frihetens gåva

Nyckeln till Er bur

den gyllene buren

är bara Er egen illusion

 

Nyheter

Nyheter

Lystring!

Frälsningens dag

ÄR HÄR!!

 

                        -Varför tror ni inte?

                        -Han gjorde det

                         för DIN skull!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 21:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Extra, extra, read all about it..." (Lou Reed)

Evangelium är de glada nyheterna.
Men bara för den som tror på budskapet.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar