Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en enkel aktris


låna mig ord
fjädrar att skyla mig
ge mig modet
om viljan överträffar
realitet i sanning
så står jag här
naken inför nuet

och ber

ta emot
en enkel aktris




Fri vers av sunnanvind
Läst 404 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-02-27 21:34



Bookmark and Share


  aol
vackert rakt enkelt, gillas
2010-09-30

  issac.a.m
vackert..
2010-03-04

  Jack_iX
Bedjande varm
Naket öppen
Lysande frågande
Livets aktör

Mycket bra !
2010-03-01

  erkki
Får mig att tänka på yrken. Hur vi tar / lånar andras verk. Förädlar och för ut. Så tar nästa aktör vid på samma sätt. Livets gång? Behaglig!
2010-03-01

  Blåbäret
känns som en bön om livsmod blandat med livslust
jättefint!
2010-02-28

    JJ VIP
Tror inte du behöver lånas ord och fjädrar... dikten känns som ett överlämnande på nåt vis... en enkel aktris... ja det finns en enkelhet som är väldigt svår, den behärskar du! Mvh. JJ.
2010-02-28

  anits VIP
Så fint och berörande
2010-02-28

  Mr Lindemann VIP
Att vara aktris inför livet
spela sin roll väl på världens scen
sedan nära moder jord med en dikt
är aldrig fel
2010-02-28

  Tove Meyer VIP
det här var naket och vackert...
2010-02-28

  Quasimodo
Känns så naket och självklart med huvudrollen här !!
2010-02-28

  Rosen VIP
suveränt! här fick du till det...
en skrud av fjädrar som både döljer och utmanar...
2010-02-28

  Suzy med punkterna
Mycket tjusigt
2010-02-28

  kärleks ängel
vacker styrka!
2010-02-28

  walborg
En stor ödmjukhet bakom dessa fina ord.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind