Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dodecagonhaiku IV: Stagioni

~*~

IV


Stagioni



Ljumma vindar som
blåser guld i sommaren
och gröna skogar


rött som skymningen
höst i himmelens lövverk
gyllene snittet


vitt som nordligt regn
vintern tvättar jorden ren
och sol och måne


avspeglad i skyn
blått som havets stilla storm
vår giv vintern frid

LPWJ 27/02/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-27 22:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2010-03-01

    ej medlem längre
Jättebra!
2010-02-28

  Anders Perols
Riktigt bra haikus med nr 1 och 4 i topp.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP