Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hennes ord blev till sjukligt vit dimma, då hon sade farväl

Våren droppar smutsigt gatuvatten
över mina ögon
mina kinder, mitt hår

Vi försvinner nu
kom ihåg oss




Fri vers av Annie_Dog
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog