Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp blir aldrig hel, men naturen är fulländad

I intermezzot av fallande löv
fångar jag borttappade delar av mitt hjärta
och balanserande på hala rötter
plockar jag ned mina fem sinnen
från kronorna där uppe

Låna mig ditt lugn och låna mig ditt kaos
så att jag finner harmoni och
låt mig andas din luft så att min röst blir stadig
min själ blir aldrig fri men
älska mig ändå




Fri vers av Annie_Dog
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-08 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog