Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och lägg dig vid mina knotor

Han föddes här och här
blev han begraven
och under en hinna av försiktigt regn

gråter han bara i gryningen
nu för tiden
men det är nog för att hålla mig vaken och

fastän du inte kan se mig
så ser jag dig
och du kan inte höra mig men

när jag smeker med handen
över ditt sovande ansikte
så kan jag se dina ögon blinka

och när jag knackar på din dörr
så vet du
att jag är där







Fri vers av Annie_Dog
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog