Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Under ljuset från glittrande master
någonstans mitt ute i skogen
ligger en plats jag kallar hem
där radar husen upp sig som soldater
med fönster glödande
i dimmigt vitt och giftigt gult
som tusentals stirrande ögon
betraktandes varandra




Fri vers av Annie_Dog
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog