Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text.


Vår delade mardröm

Kanske är du dammet
längst mina lister
kanske är jag monstret
i din godnattsaga
redo att släppas fri

Kanske är du leverfläcken
på mitt perfekta skinn
kanske är jag spindlarna
under din hud
som väcker dig om natten




Fri vers av Annie_Dog
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-16 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog