Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinterstorm

Det ser ut som om träden dansar
men de slits sönder och
det gör jag också

När du somnar ifrån mig och
jag ligger mot ditt bröst
låter jag stormen vila

inombords




Fri vers av Annie_Dog
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-29 13:02



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
inledningen är otroligt fin..vill kanske ha dikten lite längre så slutet hittar till hur texten började
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog