Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du hennes ark?


Hon bär sina ärr
som smycken på sin kropp och
hennes lukt är som skam
och blod och tårar men
hon släpar sin kropp
lika elegant som en spindel
med lem för lem liksom
sida för sida
av en bok
du aldrig läst




Fri vers av Annie_Dog
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog