Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks vakuum

Han lägger handen mjukt på hennes lår,
Kramar knäet med fingrarna.
Hon lutar sig närmare,
Lägger ansiktet mot hans hals.
Så nära att hon känner aortan bulta mot läpparna.
Han pussar bakom hennes öra.
Det kittlas.
Hon fnittrar.
Han pussar lite till.
Bara för att få höra henne skratta

Och jag tittar på.
Önskar att jag hade någon som kunde befria mig från detta kärleks vakuum.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 12:56



Bookmark and Share


  Julia Larsson olofsson
Gu va bra beskrivet! Jag känner precis så! Du sätter ord alla krångliga kännslor Izabelle, vet du hur bra du är på det?
Helt genialisk titel och avslutning också. Riktigt bra.
2010-02-28

  lodjuret/seglare VIP
det är medan denna aorta
dunkar på i fridsam frihet till
långt innan dess dunk är borta
som själen gärna älska vill

fastän det är i dess längtan kroppen
nästan brister av saknad då
det blir väl nästan droppen
om tillfället yppar sig så
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren