Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undringar om barn och vuxna.




DESTINATION SÄKRAD

jag känner en som
minsan kan
få alla tio tår
in i munnen

jag vet en person
som allt jag vet är
att denne kan varken
krypa eller gå

men skrika går allt
och att gurgla fram
ett läte funkar också
hur bra som helst

att  sparka och sprattla
till höger och vänster
é inte nåt problem
att tala om direkt

den här personen
kan inte konversera
        planera
ibland inte ens
        tolerera

men om personen
ifråga
just nu
i detta ögonblick dog
så skulle personen
komma rakt in i
himlen
hem till Gud

destinationen säkrad
om man vill uttrycka det så

men vart skulle DU ta vägen
om du dog nu?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 13:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ärligt svar på den frågan är...jag vet inte men jag hoppas på en bättre plats.
2010-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
MYCKET viktig frågeställning.

Det är ju inte Venus som är destinationen - som Rezillos sjöng (även om det är en av de bästa låtar som någonsin gjorts!)

Det finns två ställen där man kan tillbringa evigheten.
2010-02-28

  LenaJohansson VIP
ner i jorden....
2010-02-28

  Mr Lindemann VIP
Om jag genomför en bokning kommer min bokning att vara "säkrad" då? ... att slippa tänka och lägga tid på att jaga boende då du anländer din destination livet är en garanti vi kan ge dig på "Livet med lindemann Live"
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar