Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIMIKLAREN

Nu har det inträffat
Det är i och för sig
sekundärt
Men du vet
på ett jobb som mitt
är öknamnet ett viktigt
steg i utvecklingen

"Ordbajsaren"
gav mej namnet
Jag kallas numera för
"Frimiklaren"
Vackert med obskyrt

Fri det är jag ju
Och miklar med både
ditt å datt
gör jag med

Du ska veta att
han é flängd i mun
Kvick som en
sportkommentator
à la Hyland
i sina bästa stunder
den där Ordbajsaren

En frikyrkobesökare
är dess betydelse
Och det skäms jag inte
för att vara

I en församling där det
praktiseras kristendom
i dess rätta bemärkelse
där vill jag frimikla
I love it friends

                         Hälsningar
                från en lycklig frimiklare




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 13:37



Bookmark and Share


  LassO
jag skulle önskat att jag kunnat sagt, som svar på Larz, att "jag är bara murare". Men de är inte sant, för jag är snickare... bl a. ;=) OCH en hel del mer med....
2010-02-28

  Suzy med punkterna
Att känna sig lycklig är det viktigaste och då spelar namnet ingen roll
2010-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Huvudsaken att du inte är frimurare.
Själv är jag bara fri.
Hebr 13:13
Uppb 18:4
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar