Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYAR

 

HAN
HAN KOMMER
HAN KOMMER STRAXT

När vi lyss till basunljud
och inte är berädda
då är lessenheten
stor
För vi kommer att
bli bortryckta
om vi är förberädda

SCHVAPP!

Så lyfts vi upp
på skyar
(Fråga mej inte hur
det ser ut i verkligheten)

PÅ SKYAR
Oh vad jag ser fram
emot stunden

-När det skall ske?

Jag vet inte
Ingen vet
utom Gud Fader

På skyar
Jag vill va med

Och du,
vi kan väl ses
på skyarna
du och jag
där...uppe...borta...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 373 gånger
Publicerad 2010-02-28 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kunde gärna få äga rum NU!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar