Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Lugn
Nu börjar vi om
De första sekunderna
I mitt medvetande
Verkar allt så nytt
Jag föds om igen
Och är yr ännu en stund
Tills allt det gamla åter väntar mig
Hälsar

Men lugn
Idag är en ny dag
Inte som igår
Verkligheten får förändras
Och det gör den

Lugn
Mitt hjärta
När ögonen möter ljuset
Knäpp dina inre händer
Och samla dig efter natten

Nu kan du få vila
Även om dagen
I Guds omsorg




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson