Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna in

Höra
Lyssna in evighet
Bli djupt verkligt nära medveten
Om mitt vara
Om tingens vara
Om Guds vara
Osminkat älskande
Accepterande
Mottagande
Nu




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson