Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Närvaro

Nära nu
Luften vibrerar av
Nära, vara, ro
Så som allt är

fullhet




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson