Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas flicka

Aldrig mer än tio minuter
Pratar vi i telefon
Aldrig mer än några timmar
Träffas vi nu

Jag vet hur det blev så här
Men jag vet inte vad jag kan göra
Med tanke på vem jag är
Så borde jag inte göra något

Det borde egentligen vara ditt ansvar
Men jag tror du har vandrat bort nu
Du vill aldrig vara mitt i striden
Men kan gärna påpeka när vi gör fel

Aldrig mer än tio minuter
Pratar vi i telefon
Aldrig mer än några timmar
Träffas vi nu

Det var så länge sedan det var vi
och jag saknar varje minut
Men jag kan inte bestämma ifall det är jag
som har vuxit, eller ifall det är du

Du har varit en småbarns far
Men aldrig en tonårsförälder
Det var som om du beslöt dig för
Att hoppa av tåget innan det spårar ur

Aldrig mer än tio minuter
Pratar vi i telefon
Aldrig mer än några timmar
Träffas vi nu


Så till den stora frågan…

Vill du återkomma om tio år?




Fri vers (Fri form) av Sikska
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-28 16:43



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Starkt skrivet, lilla syster!
2010-02-28

  Ola Rydberg
starkt och berörande för mig som förälder
2010-02-28

    "Maulin"
Jag känner detta så sjukt mkt, jätte bra skrivit.
Får tårar i ögonen :')
2010-02-28

  sellout
bra skrivet, det berör.
2010-02-28

  Anders Nordlander VIP
stark text
2010-02-28

    Louvisa
Snyggt och genomarbetat!
Så väl fångat och formulerat.
Visa honom det du skriver. Kanske?
2010-02-28

  amber
jag är där nu. fick seriöst tårar i ögonen.
2010-02-28

  Nina Nightwish VIP
Viktig text om en förälders frånvaro.. bra skrivet..
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska