Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg på dig


det är bara det
att du tar så mycket mer
än vad som är ditt

än vad som är du

arg på dig

när du besudlar
mina minnen

minnen
som fått mig att stå

att le

dåliga minnen
nu

och dom var mina

arg på dig

varje gång jag känner
doften av blåbär
havre

tänder en brasa

som att stoppa
fingrarna i min hals

och när jag ser
en soluppgång

arg på dig

för du tar

inte ditt problem

och jag klandrar inte dig
egentligen

bara det att
det gör mig arg på dig
och ledsen

och jag vill minnas
mina minnen
med ett leende

utan att vara
arg


dig













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-03 21:16



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Tycker så mycket om.......tack
2010-03-14

  Emme VIP
Jättebra! Knyter ihop slutet kanonbra..
2010-03-03

  kråkan VIP
ja..jättebra..tack
2010-03-03

  Nina Nightwish
Suverän text, bravo:)
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP