Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ZON ETT

Sitter och lyssnar på Spotify,
har en mängd fulla mappar.
Samtidigt på datorn jag knappar,
tycker att jag på diktning är rätt haj.

Skriver in dikterna på Poeter.se,
lyssnar från mappen märkt hårdrock.
Nu Deep Purple, en långhårig 70-talsskock,
samtidigt jag läser diktresponsen som Ni gett.


Sitter här på kammaren och pular
och knåpar på min lilla debut.
Ian Gillan hörs sjunga i falsett.

Skevt och vint blir det nog, jag strular
bra är Purplesången, dikten jag finner på ett slut.
ty detta blir nog inte världens vackraste sonett.




Bunden vers (Sonett) av Stefan Viljehammar
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 23:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett bra band.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar