Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det stundar bröllop...


Vågorna bölja palmerna susa




jag hörde en glad nyhet


soltrålen ska gifta sig i sommar


Ringen ska vara av vitguld med två diamanter på


De symboliser deras tvillingar


De har bestämt att ingå äktenskap i utlandet


av många skäl


Ett är att min dotterns släkt finns utspritt i flera länder


Lilla englaflickan vill ha en klänning med blommor på


Noahpojken har bestämt för skjorta


Jag tror att det blir sagoligt vackert


Låt vågorna bölja och palmerna susa


I kärlekens sång




Fri vers av arja savela
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 23:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så fint Du berättar, i stolthet .....
2010-07-20

  firefire
härligt;))
2010-03-05

  Monika A Mirsch VIP
det blir solskensbröllop - stiligt!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela