Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter att man glömt bort sin forna spegelbild.





en orgasm av frihet
som uppfyller
alla rökmoln av förbrukade andetag
emellan mig
och det förflutna




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-01 01:39



Bookmark and Share


    Char-Lee
svinbra!
2010-04-03

  sellout
wow..ja..ursnyggt som sagt.
2010-03-01

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt