Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god jul igen.



god jul
igen
det är ett smultrande brus
i öronen som lockar för
någon slags julharmoni.
där vi står i höga vinterstövlar,
drunknar i tre meter snö
av förtvivlan,
en tom plånbok som tuggar oss
sönder inifrån och ut
och musik som torterar trumhinnorna
på radion om igen.

god jul,
kan du känna. vibrationerna
från alla tystgråtande ensamhushåll,
alkoholdrabbade småbarnsfamiljer
och frånskilda barn.
när marken exploderar i en spänning
och laddar om för nästa år igen.




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt