Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sin egna högra hands bästa vän.



vi vill bara läsa
sådant vi själva skrivit
eller kan identifiera oss i
skulle vilja kunna identifiera
oss i


resten
är oväsentligt för överlevnaden,
gruskorn i periferin

att tänka omtänkande om
andra
det är inte vår refräng och även,
även om det vore det
så vore det för vår egen
vinnings skull.




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-29 22:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välbetänkt om ett upplevt mänskligt karaktärsdrag
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt