Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orgasm.






sargad ligger jag
på njutningens botten och tittar
på världen i taket,
dinglandes förbi.
jag är vid fullt medvetande men
kroppen lyssnar inte på hjärnas signaler
så jag stannar kvar
ett tag till.




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-17 10:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text som kan tolkas litet hur som helst. Vad som är skönt är för förstås olika för envar. Att cyklar är verkligen högst underbart.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt