Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland låtsas jag vara någon annan och gör folk besvikna.





så jag
kapitulerar

det är inte första gången
jag kommer att göra människorna
omkring mig besvikna
gång på gång krossa löften med
en hammare,
vända ryggen till när framsidan
svider

låtsas att jag inte hör vad de säger
fastän jag aldrig varit mer uppmärksam
än så här

faktum är att jag aldrig vilar

utan alltid står jag beredd på
nästa katastrof.

trots det är det svårt att skala
av sig bananliknande,
erkänna alla svagpunkter
och acceptera andras

för samhällets skull
och min egen.




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 08:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag citerar ofta Strix Q: "Man spelar bäst om man är sig själv. Andras roller är sämre."
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt