Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på botten längst uppe på toppen.





sorgen, den ligger som ett faktum,
klumpar i halsgropen och ångest i
ryggmärgen
jag ville göra så mycket men
det stora blev det lilla

och allt jag försökte fly ifrån
saknar jag idag.

hur kan det vara så att
vilket val man än väljer blir det fel

det är som att det regnar
i ögongropen, hulkar sig och hostar,
det är tusen nålar av besvikelse
när ens mål aldrig uppnås
fastän jag väldigt gärna vill

och jag
är en kugge i mitt eget liv.




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 16:39



Bookmark and Share


  Burn
otroligt bra dikt! väldigt genuin och äkta känsla, och sorgen blir verkligen påtaglig i ett antal meningar. mycket bra!


2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt