Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till A. som jag älskar dig.


rakt upp från hjärteroten och tillbaka.



tänk
kärleken till det egna köttet och blodet
påtagligt som aldrig förr.
förblindande, smärtande
hur tanken vill än mer än förmågan
bädda upp de allra bästa förutsättningar,
ge en tillgiven hand
linda in framtiden i ett löfte
om en underbar tillvaro.

(och höra dina fina andetag pulsera i hjärtat.
varje dag för alltid.)




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-17 22:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text som att vilja återkomma till. Som att vilja läsa om och om igen. Kanske tänka eller känna något om just kärleken eller förälskelse, till sig själv eller annan. Samtidigt finns tyvärr dumheten, och den tvingas vi väl alla att stå ut med. Den som tror sig veta bättre och därmed vill förslava andra, som om de skulle plötsligt inte veta något om sig själva. Plötsligt eller från födseln redan något handikappade.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt