Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten som det tids- och rumsbundna.





för varje steg jag tar
sår jag en liten planta
som visar alla erfarenheter
och ju längre jag kommer
desto mer avlägsen är jag
min ursprungliga plan.


för det finns en miljard människor
som inte känner sig hemma
förrän de har rest sin väg
och det finns tankar som dör ut
varje dag utan att någon
saknar dem

så även om vi strävar mot ett mål
vi aldrig uppfyller
är det ändå plantorna
som betyder mest.




Fri vers (Fri form) av C.Degerfeldt
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 18:43



Bookmark and Share


    skamfilad
Mittenpartiet älskar jag, självklart är helheten bra, därför jag tar mig tid att kommentera, men mittenpartiet; det är riktigt fint det.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt