Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Giants Causeway, Skottland




Dodecagonhaiku VI: Sexagesima

~*~

VI


Sexagesima


Bivax av himmel
mjölk och honung, guld, manna
födan från ovan


på sköldpaddans rygg
där bodde indianer sa
medicinmannen


polygon av en
hexagon, Zohar, Talmud
sexstrålad stjärna


snöfall av flingor
mörkerkylan, Gud, hindra
döden från ovan


basalt från Bashans
underjordiska vulkan
Skottland där gagna


jättars gångbana
där i en liten skog av
broccoli jag bor

LPWJ 01/03/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-01 03:57



Bookmark and Share


  Penelope
Penelope är en Stewart.
Här känner man igen sig.
2010-03-04

  thyra
Bildrika verser du fått till här! Fint!
2010-03-02

    ej medlem längre
Snyggt!
2010-03-01

  Anders Perols
Snyggt.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP