Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuter av frid


Ljusen brinner

dofter famnar

livets cirkel

kaffet smakar

fridfulla minuter

i nuet

 




Fri vers av Lindizz
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-01 08:24



Bookmark and Share


  karenina VIP
mmm, gillas, kaffeoman som jag är :)
2010-03-13

  peter markurth
fint
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz