Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som uppfunnit sig nya

En rad av vackra ord
som skänkts till mig
en varm känsla inom
som ger leendet som uppfunnits för dig
och jag sjunger inuti
jag dansar
du är en vacker symfoni
hjärtat slår i takt
som det har längtat
efter dessa toner




Fri vers av poetlinan
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-01 08:32



Bookmark and Share


  firefire
undersköna varma toner i denna symfoni av ord!
2010-03-06

    baruk
Alldeles utmärkt "titel" på dikten! "Orden som uppfunnit sig nya".
Och "leendet som uppfunnits för dig", väldigt, väldigt fint! "Och jag sjunger inuti": bra! Och så slutet: "som det har längtat efter dessa toner". Bravo! Dina rader läses med nöje!
2010-03-02

  Nils Teodor VIP
Varmt vacker!
2010-03-01

  isabell.larsson
låter som att någon är varm inombords :)
fina ord.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan