Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trots allt

man blir lätt lite kinkig
när förväntningarna
varit höga som höghus
men i själva verket blev
det ett ihoppackat tält

man kommer lätt av sig
när man med glädje
gått in för något
men det slutar med sorg

man kan tappa målföret
när man samlat sig i dagar
på det man ville säga
men man blir inte hörd

men det måste gå ändå




Fri vers av Anjeska
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 10:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Det måste gå ändå...så är livets dagar..att kämpa..
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska