Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ute eller inne

jag vill sträcka mig ut
men jag sitter inne

jag vill nå in
men är inte uthållig

vänder ut och in
men kom ingen vart

utvändigt helt ok
men invändigt kaos

innehållet
uteblev




Fri vers av Anjeska
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 10:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Som livet känns, emellanåt...
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska