Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tanken

 

 

det låg ett lock över brunnen

i brunnen fanns giftet
det hälsovådliga 
oförstörbara

 

du sparkade undan locket
i en stund av ärligt oförstånd

 

jag är döende nu

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-01 12:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det verkar lite som Pandoras ask här för mig

eller den inre skuggsidansom den andre så får tillgång till
på något sätt
2010-03-04

  korpfjäder
Tillit... ?
Berörs av skörheten i mötet.
Och tänker, att man nog inte kan vila i en annan människas armar utan att veta, att varje människa har val att göra, styrda av sådant man kanske inte alltid kan kontrollera.
Svårt är det i alla fall, att livet är så skört och att kärleken kräver tillit och att tilliten kan bli så sårad.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken