Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan att finnas utan att märkas

Där låg hjärtat

alldeles trasigt

fullt av fingeravtryck

efter hans klumpiga händer

Krossat

Jag vilar blicken mot horisonten




Fri vers av emms
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-01 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket, läser mellan raderna och känner igen mig.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

emms
emms