Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande låga

Flammande eld brinn inom mig
Lilla barn våga vara dig
Änglar sjung med
När jag gråter mera tårar ner
Ja ni som inte räds mörkret
Hjälp mig vara här, mer

När himlen öppnar sig
Var du så när du kan
mig

Flammand låga brinn
Brinn med din innersta längtan
Kom och våga finnas till

I natten
I dundret
I dagen
I regnet, kom!

Flammande låga
Min
Om än du är svag
Är din styrka kvar
Våga vara
Ja




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson