Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är från en väldigt tung period




DESPERAT HOPPLÖSHET

 

Det é knepigt nu
Det é svårt å förstå nu
Det é jobbigt just nu
Det é hårda tider nu
Det é missförstånd nu
Det é kallt nu
Det vilar en sorts paranoid
stämning i rummet nu

Gud finns här just nu
Jag vill ha kontakt nu
Jag släcker lampan och går min väg nu
Jag behöver frisk luft




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De paranoida har ofta rätt, som någon sade.
Happy breathing!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar