Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild säger mer än tusen ord. Varför blev vi poeter?


Livet som stumfilm

- ........................................




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 09:13



Bookmark and Share


  LassO
Jag tror att "man inte kan låta bli"
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia